دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

داغ شدن

علت داغ شدن تلویزیون چیست

یکی از مشکلات رایج تلویزیون‌های هوشمند، داغ شدن است. این اختلال در تمامی تلویزیون‌ها به خصوص دستگاه‌های پاناسونیک رخ می‎دهد. فرقی نمی‌کند که تلویزیون شما برای کدام برند است، داغ شدن بیش از اندازه باعث آسیب‌های جدی به دستگاه می‌شود. معمولا مشکل داغی به دو دلیل کلی است: استهلاک و بی‌احتیاطی کاربران. قطعا نمی‌توان ضعیف شدن و استهلاک وسایل برقی را کنترل کرد اما نحوه‌ی استفاده‌ی کاربر از وسایل نیر قابل کنترل است. یکی از نکات مهمی که کاربر باید به آن توجه کند، مدت زمان روشن ماندن تلویزیون است. در این مقاله با ما همراه باشید تا دلایل اصلی گرم شدن تلویزیون‌ها را مورد بررسی قرار دهیم.

دلیل داغ شدن تلویزیون‌های ال ای دی

یکی از مهم‌ترین دلایل مهندسان برای ساخت تلویزیون‌های ال ای دی، جلوگیری از داغ شدن آن‌هاست. خوشبختانه فعالیت مهندسین با موفقیت روبه‌رو شد و این دستگاه‌ها نسبت به تلویزیون‌های دیگر کمتر داغ می‌شوند. این تلویزیون‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که نسبت به دستگاه‌های نسل قبلی خود (پلاسما و ال سی دی) انرژی بسیار کمتری مصرف می‌نمایند.

بک لایت تلویزیون‌های ال ای دی دارای ظرافت بسیار بالایی هستند. همه‌ی این ویژگی‌ها دلیلی بر آن نیستند که تلویزیون‌تان اصلا داغ نکند. اگر شما به درستی از دستگاه استفاده نکنید و بیش از اندازه آن را روشن بگذارید، قطعا گرم می‎شود. در صورت بروز چنین مشکلاتی حتما باید از نیروهای متخصص کمک بگیرید تا مشکل شما را بررسی و تعمیر نمایند. کارشناسان صنام با تکیه بر دانش و تجهیزات تخصصی خود بهترین خدمات را در این زمینه به شما ارائه می‌دهند.

گرم شدن تلویزیون

گرم شدن بیش از اندازه بدنه‌ی تلویزیون ال سی دی

بک لایت موجود در تلویزیون‌های ال سی دی از لامپ‌های فلورسنت تشکیل شده‌اند که می‌توانند دستگاه شما را با مشکل داغ شدن مواجه نمایند. این لامپ‌ها همانند لامپ‌های عادی داغ می‌شوند. به همین دلیل اگر تلویزیون ال سی دی دارید جهت جلوگیری از گرم شدن بیش از اندازه، پس از 2 الی 3 ساعت استفاده به مدت یک ربع آن را خاموش نمایید تا قطعات داخلی تلویزیون خنک شوند. برای بررسی مشکل بک لایت و تعمیر حتما از نیروهای متخصص کمک بگیرید تا در صورت تعمیر و یا تعویض این قطعه از بهترین تجهیزات استفاده نمایند و کیفیت تلویزیون شما را به حالت اولیه بازگردانند.

داغ شدن تلویزیون‌های پلاسما

تلویزیون‌های پلاسما نسبت به ال سی دی و ال ای دی بیشتر دچار گرم شدن می‌شوند. البته فکر نکنید که خرید این دستگاه‌ها کار اشتباهی است. تلویزیون‌های پلاسما از مزیت‌های زیادی برخوردار هستند برای مثال بخش‌های تاریک و مشکی رنگ تصاویر قابل پخش از تلویزیون، زیبایی نمایشگرهای پلاسما را دو چندان می‌کند. همین مسئله منجر شده تا افراد زیادی به سمت دستگاه‌های پلاسما روی آورند. در هر صورت باید بدانید که داغ شدن بدنه‌ی تلویزیون‌های پلاسما امری طبیعی است اما اگر این اتفاق طوری باشد که نتوانید یک ثانیه هم به دستگاه دست بزنید، باید از تعمیرکار مجرب کمک بگیرید تا علت اصلی این اختلال را بررسی و رفع نمایند.

گرم شدن تلویزیون پلاسما

نحوه‌ی تعمیر داغی بیش از اندازه تلویزیون‌های هوشمند

همانطور که اشاره کردیم داغ شدن تلویزیون به دلایل گوناگونی اعم از خرابی بک لایت رخ می‌دهد. یکی از مهم‌ترین کارهایی که می‌توانید انجام دهید، روشن نگذاشتن بیش از حد تلویزیون است. برخی از افراد حتی زمانیکه تلویزیون تماشا نمی‌کنند، دستگاه خود را روشن می‌گذارند. این کار اشتباه است! هر وسیله برقی که در منزل دارید اگر به طور غیراستاندارد از آن استفاده کنید قطعات داخلی‌اش داغ شده و دچار آسیب‌های جدی خواهد شد.

برای جلوگیری از این کار بعد از هر 2 الی 3 ساعت استفاده از تلویزیون به مدت یک ربع آن را خاموش کنید تا قطعات داخلی تلویزیون شما خنک شوند. اگر داغ شدن دستگاه‌تان به قدری باشد که نتوانید یک ثانیه هم به بدنه تلویزیون دست بزنید، حتما از یک کارشناس دوره دیده کمک بگیرید تا علت اصلی تلویزیون شما را بررسی و مشکل را رفع نمایند.

پیشنهاد مطالعه: میزان استاندارد روشن ماندن تلویزیون چقدر است

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *