زمان روشن ماندن تلویزیون چقدر است؟ تلویزیون یک جعبهی جادویی پرطرفدار است و مردم بیشتر اوقات فراغتشان را با تماشای فیلم و سریال سپری میکنند. با توجه به وضع گرانی و بالا رفتن نرخ دلار، 90 درصد مردم به دنبال یادگیری راهکارهایی هستند تا تلویزیون خود را از آسیبهای احتمالی دور نگهدارند و طول عمر بیشتری را برای دستگاهشان ایجاد کنند. آیا میدانید روشن ماندن تلویزیون به مدت طولانی به کیفیت تصویر آن آسیب میزند؟ آیا میدانید که وقتی نمیخواهید تلویزیون ببینید، باید آن را خاموش کنید؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا درمورد آسیبهای احتمالی روشن ماندن تلویزیون با شما گفتگو کنیم.
راهکارهایی درباره زمان روشن ماندن تلویزیون
قبل از آنکه نکاتی دربارهی نگهداری صحیح از تلویزیونهای هوشمند به شما ارائه دهیم، باید بگوییم که هرچقدر از دستگاهتان بیشتر استفاده میکنید (روشن ماندن تلویزیون به مدت طولانی)، LED، LCD و پلاسمای آنها کم نورتر میشود. ابتدا تلویزیونهای LED را مورد بررسی قرار میدهیم. این دستگاهها معمولا از طریق نور پس زمینه دچار خرابی و یا مشکل میشوند. فکر میکنید دلیلش چیست؟
تلویزیونهای ال ای دی طول عمر متوسطی بین 5/6 تا 5/4 سال دارند. منظور از طول عمر یعنی مدت مجاز روشن ماندن تلویزیون بین 40000 ساعت تا 60000 ساعت است. توجه فرمایید این اعداد به طور متوسط میباشند. این تحقیقات و اعداد به این معنا نیستند که بعد از 6 یا 7 سال تلویزیون شما دیگر کار نخواهد کرد. با به کارگیری برخی از شیوههای کاربردی میتوانید از تلویزیون خود به درستی نگهداری کنید و طول عمر دستگاه خود را افزایش دهید.
همانطور که گفته شد تلویزیونهای ال ای دی بیشتر از طریق نور پس زمینه خراب میشوند. برای جلوگیری از این ایراد، نور پس زمینه تلویزیون خود را کم کنید تا عمر دستگاهتان را افزایش دهید. همچنین با به کارگیری این شیوه، میتوانید تلویزیون خود را زمان بیشتری روشن بگذارید.
مهم ترین علت کاهش نور پس زمینه تلویزیون
علت اصلی کم کردن نور پس زمینه، افزایش طول عمر تلویزیون شماست. علاوه بر تلویزیونهای ال ای دی، در تلویزیونهای پلاسما هم بهتر است نور پس زمینه را کاهش دهید. این کم نوری منجر میشود تا فسفر موجود در پلاسمای لامپها افت نماید و صفحه نمایش تلویزیون شما کم نورتر شود. به طور کلی زمانیکه نمیخواهید از تلویزیون خود استفاده نمایید، آن را خاموش کنید تا مدت مجاز روشن ماندن تلویزیونتان افزایش پیدا کند.
چگونه زمان روشن ماندن تلویزیون را افزایش دهیم
همانطور که گفته با رعایت نکاتی نه تنها میتوانیم طول عمر دستگاه، بلکه مدت مجاز روشن ماندن تلویزیون را افزایش دهیم. در ادامه میخواهیم این راهکارها را به شما آموزش دهیم؛ راهکارهایی بسیار ساده اما کاربردی که در نگهداری بهینه از تلویزیون به شما خیلی کمک میکنند.
تلویزیون خود را در محیطی قرار دهید که دمای مناسبی داشته باشد. سرمای شدید و یا گرمای زیاد به پنل دستگاه آسیب بسیار جدی میزند. محیط قرارگیری تلویزیون باید متعادل باشد اگر آن را در شرایط نامساعدی قرار دهید، مدت مجاز روشن ماندن تلویزیون و در نتیجه عمر آن کم خواهد شد.
قرار ندادن تلویزیون در مکان های پر رفت و آمد
مورد مهم دیگری که منجر به افزایش مدت مجاز روشن ماندن تلویزیون میشود؛ قرار ندادن دستگاه در مکانهای پررفت و آمد است. اگر به صفحه نمایش تلویزیون شما ضربه وارد شود، ممکن است پنل آن بشکند و دیگر قابل تعمیر نباشد. در صورت ضربه خوردن میتوانید به سایت نمایندگی تعمیر تلویزیون صنام مراجعه نمایید تا با اعزام کارشناسان باتجربه، پنل شما را بررسی و تعمیر نمایند. همچنین توصیه میشود که برای جلوگیری از شکستگی از محافظ صفحه نمایش استفاده نمایید.
استفاده از محافظ برق تلویزیون
برای تلویزیون خود محافظ برق بخرید تا از نوسانات برقی در امان باشد؛ نوسانات برقی برای هر دستگاه الکترونیکی ضرر دارد و عمر آن را کاهش میدهد. زمانیکه به یکباره برق میرود و یا برق ساختمان قطع و وصل میشود، محافظ برق از سوختن پنل جلوگیری کرده و مدت مجاز روشن ماندن تلویزیون شما را افزایش میدهد.
تلویزیون یکی از مهمترین وسایل در منزل است که خراب شدن آن بسیاری از کارها را مختل میکند. در این مقاله سعی کردیم تا نکاتی در رابطه با افزایش طول عمر و مدت مجاز روشن ماندن تلویزیون برای شما ارائه دهیم. همیشه سعی کنید زمانیکه قصد استفاده از تلویزیون را ندارید، آن را خاموش کنید. همچنین اگر به مدت طولانی در منزل نیستید، دستگاه خود را کلا از پریز برق بکشید، زیرا برخی از قطعات تلویزیون در حالت استندبای هم کار میکنند و پس از گذشت مدت زمانی مستهلک میشوند. با رعایت تمامی نکات گفته شده میتوانید مدت کار کردن تلویزیون خود را افزایش دهید. در صورت بروز هرگونه مشکلی برای دستگاه خود، میتوانید از متخصصان تعمیرات صنام کمک بگیرید تا در کمترین زمان بهترین خدمات را دریافت نمایید.
پیشنهاد مطالعه: دلایل ویروسی شدن تلویزیون