دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

روشن ماندن

میزان استاندارد روشن ماندن تلویزیون چقدر است

همانطور که می‌دانید تلویزیون جزو پرکاربردترین وسایل منزل محسوب می‌شود که افراد زیادی در طول روز درگیر کار کردن با آن هستند. با توجه به گرانی پیش آمده و افزایش نرخ ارز، 90 درصد مردم می‌خواهند دستگاه خود را از آسیب‌های احتمالی دور نگهدارند تا طول عمر بیشتری را برای تلویزیون‌شان ایجاد کنند. آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که روشن ماندن زیاد تلویزیون به کیفیت تصویر آن آسیب می‌زند؟ آیا می‌دانید که در صورت روشن ماندن زیاد تلویزیون، تصویر آن تیره‌تر می‌شود؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و افزایش طول عمر دستگاه خود در این مقاله همراه ما باشید.

نکاتی جهت نگهداری صحیح از تلویزیون

تلویزیون‌های هوشمند امروزی با گذشت زمان LED، LCD و پلاسمای آن‌ها کم نورتر می‌شوند. این اتفاق به دلیل فسفر به کار رفته در تلویزیون‌هاست؛ فسفرها در طول زمان کم کم مصرف شده و روز به روز کمتر می‌شوند، به همین دلیل پس از گذشت مدت زمانی طولانی و روشن ماندن، تلویزیون‌ها با همان میزان مصرف برق اولیه نور کمتری تولید می‌نمایند. جهت جلوگیری از این اتفاق کاربران می‌توانند نور تلویزیون خود را کم کنند. این روش معمولا در دستگاه‌های LED و LCD پاسخ می‌دهد. اگر این نکته را نمی‌دانستید و نور صفحه نمایش تلویزیون شما کم شده است، وارد تنظیمات شوید و نور پس زمینه را افزایش دهید.

با به کارگیری تمامی این تنظیمات می‌توانید تا مدتی با کم شدن نور دست و پنجه نرم کنید اما تمامی این کارها موقتی است و راه حل قطعی به حساب نمی‌آیند. روشن ماندن بیش از حد تلویزیون، منجر به از دست رفتن روشنایی تصویر می‌شود. همانطور که گفته شد ساده‌ترین روش برای جلوگیری از این رویداد، کم کردن کنتراست دستگاه است.

نگهداری از تلویزیون

بیشتر بدانید: ناهماهنگی صدا و تصویر در تلویزیون

آسیب‌های احتمالی روشن ماندن بیش از حد تلویزیون

متاسفانه برخی از افراد طبق عادت خود، زمانیکه تلویزیون تماشا نمی‌کنند، آن را روشن می‌گذارند. این یکی از اشتباه‌ترین شیوه‌های ممکن است! حتما هنگامی که تلویزیون مشاهده نمی‌کنید آن را خاموش کنید تا قطعات داخلی دستگاه خنک شوند. در غیر اینصورت به دلیل مصرف بیش از حد، به تلویزیون خود آسیب‌های جدی می‌زنید.

در صورتی که شاهد یک تصویر ثابت بر روی صفحه نمایش تلویزیون خود بودید که برای مدت طولانی نمایش داده می‌شود، امکان دارد که شما با رویداد حک شدن تصویر بر روی صفحه مواجه شوید. روشن ماندن طولانی تلویزیون عمر دستگاه شما را کاهش می‌دهد. تلویزیون هم مانند هر وسیله‌ی برقی دیگر، در صورت روشن ماندن طولانی مدت، قطعات داخلی آن داغ می‌کند و کم کم از بین می‌روند. به شما توصیه می‌کنیم، اگر مدت زمان زیادی در منزل نیستید، دستگاه خود را کامل از پریز برق بکشید، زیرا برخی از قطعات تلویزیون در حالت استندبای هم کار می‌کنند و مستهلک می‌شوند.

اگر تلویزیون شما پلاسماست، جهت عملکرد بهتر می‌توانید کنتراست آن را کم نمایید. برای انجام این کار وارد تنظیمات دستگاه هوشمند خود شوید و نور پس زمینه را به گونه‌ای کاهش دهید که اگر نور پس زمینه صفحه نمایش دچار افت شود بتوانید با زیاد کردن این نور، تاری تصویر را جبران نمایید. میزان استاندارد روشن ماندن تلویزیون در طول روز 2 الی 3 ساعت است و پس از آن باید به مدت یک ربع دستگاه خود را خاموش و دوباره آن را روشن نمایید.

تار شدن صفحه نمایش

سخن پایانی

تلویزیون یکی از ضروری‌ترین دستگاه‌های منزل است. برای افزایش طول عمر آن، مکان مناسبی برای نصب در نظر بگیرید. از قرار دادن تلویزیون در مکان‌های پر رفت و آمد بپرهیزید. دمای محیطی که دستگاه خود را در آن قرار می‌دهید نباید خیلی گرم و یا خیلی سرد باشد زیرا به قطعات داخلی آن آسیب جدی وارد می‌شود. روشن ماندن بیش از حد تلویزیون هم ضررهای زیادی به دستگاه شما اعم از کم شدن کیفیت تصویر و … می‌زند.

در این مقاله سعی کردیم تا نکاتی جهت افزایش طول عمر تلویزیون به شما ارائه دهیم. روشن ماندن بیش از حد دستگاه‌های هوشمند منجر به کم شدن نور آن خواهد شد، زیرا فسفری که در پلاسماها به کار رفته روز به روز کمتر می‌شود. در صورت مواجه شدن با چنین مشکلاتی خودتان دست به تعمیر تلویزیون نزنید و حتما از یک کارشناس متخصص کمک بگیرید. مرکز تعمیرات صنام بهترین خدمات را به شما ارائه می‌دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *